Skip to content Skip to footer

De opdrachtgever was fan van klassieke muziek. Zo kwam Chopin om de hoek kijken.

De opdrachtgever, Wim Hof, beter bekent als the Iceman, wilde de ruimte onder de afspringrots omgetoverd hebben tot een ware energetische plek om in stilte te kunnen mediteren. En wij mochten daaraan een bijdrage leveren.

De eigenaar van een outdoor winkel, met als specialisme wandelschoenen wilde een nieuwe beleving aan een nieuwe winkellocatie toevoegen.

Zoutwaterbad laten maken

Thermen Beerendonck, dat onderdeel is van Quality Wellnessresort, wilde een zoutwaterbad in de stijl van duizend-en-één nacht. De resorts staan al bekend om hun bijzondere faciliteiten en dit zoutwaterbad paste daar precies bij.

Zoutwaterbad laten maken

Samen met zijn familie was de opdrachtgever in een cenote grot geweest in Mexico. Een cenote is een krater, ontstaan door een meteorietinslag, waar water in gekomen is. Deze cenotes werden door de Maya’s gezien als doorgangen naar de onderwereld. Tegenwoordig zijn het natuurlijke zwembaden waarin iedereen wel een duik wil nemen.

De opdrachtgevers hadden een oude boerderij aangekocht die geheel verbouwd moest worden tot woonhuis. Ze hadden een architect ingehuurd die er een mooi ontwerp voor had gemaakt: een stoere en industriële look. De binnenmuren werden geïsoleerd door middel van houtskeletbouwwanden, dus de vraag werd: hoe maken we hier nu de juiste oude-baksteenlook van?