Skip to content Skip to footer
Beleving

De eigenaar van een outdoor winkel, met als specialisme wandelschoenen wilde een nieuwe beleving aan een nieuwe winkellocatie toevoegen.

Winkelinrichting

Door de focus op wandelschoenen in de winkel, was de connectie met een berg al snel gelegd. Niet zomaar een berg, maar de Zwitserse Matterhorn moest in de winkel worden gerealiseerd. En dat deden we natuurlijk op onze BRUUD-manier.

De opdrachtgever had al een mooie foto van de Matterhorn uitgezocht voor de achterwand van zijn winkel. Maar er moest iets speciaals van worden gemaakt: een 3D-object van de Zwitserse berg die de winkel in zou komen.

Via het internet kwam de eigenaar terecht bij BRUUD; wij specialiseren ons in het maken van 3D objecten, wandafwerkingen op maat en dergelijke decoraties. We wisten al snel wat het eindresultaat moest worden na het eerste gesprek.

Volledig vertrouwen dat BRUUD er iets moois van zou maken

Tijdens het gesprek met de eigenaar van de winkel, horen we graag zijn ideeën en wensen en bekijken we de locatie, het beeldmateriaal en de overige aanwezige informatie. Op basis van de informatie die we zo verzamelden, hebben we twee schetsen gemaakt die voldeden aan de wensen van de klant en de mogelijkheden die de ruimte bood. De opdrachtgever gaf ons na het zien van de schetsen het volledige vertrouwen en we mochten aan de slag. 

Een bergschoen en een bospad

We maakten de Matterhorn eerst in 3D in ons atelier, met behulp van schuim. Deze plaatsten we in de winkel tegen de achterwand en hier overheen brachten we de afwerking aan. De bovenste laag hebben we geshaped, gedecoreerd en gekleurd.

Onze opdrachtgever was zo tevreden met het resultaat en zo onder de indruk dat hij vroeg of wij nog andere wensen konden uitvoeren. Zo wilde hij graag een afdruk van de onderzijde van een bergschoen tegen een wand aan laten maken en een bospad met lichtgewicht keien in de winkel zelf. In de hoek van de winkel mocht nog een klein barretje gerealiseerd worden.

Voor ieder project hebben we een ruwe schets gemaakt en daar een prijsopgave bij gedaan. Daarna konden wij direct aan de slag met de uitvoering van het project. Het is erg prettig om een opdrachtgever te hebben die het vertrouwen heeft dat BRUUD er iets moois van kan maken en geen half werk zal leveren.

De opdrachtgever is zeer tevreden met alles wat BRUUD heeft geleverd. En gelukkig hebben we ook de foto’s nog!