Skip to content Skip to footer

Passie om werken te realiseren die over honderd jaar nog staan, alles is mogelijk en de verbeelding komt tot leven.

BRUUD!® is een creatief bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het gebruik van beton in de vorm van sculpturen en afwerkingstoepassingen. Hierbij moet o.a. gedacht worden aan bomen, rotsformaties, beelden, kunstuitingen en wandafwerkingen. Wij werken zowel aan zakelijke als particuliere projecten. Van ontwerp tot uitvoering en onderhoud. Wij werken in het hogere segment van de welness branche, retailinrichting, leisure branche, maar met regelmaat komen er ook eigenzinnige particuliere opdrachtgevers met verzoeken voor een eye catcher in de privé omgeving. Want dat is wat wij maken, eye-catchers die tot de verbeelding spreken.

Naast de sculpturen en afwerktoepassingen komt steeds vaker de vraag om complete ruimten in te richten. De vrije manier van denken van ons team komt tot de meest krachtige ontwerpen.

De ontwerpen en de uitvoering van onze projecten zijn altijd uniek en wordt aangepast aan de wensen van de klant.

Wandafwerking op maat

Op diverse locatie in binnen- en buitenland zijn werken van BRUUD terug te vinden in leisureparken, dierentuinen, wellness centra en musea. Maar ook de private sector met specifieke wensen weet zijn weg naar BRUUD te vinden voor toepassingen voor binnen- en buitenshuis.

Ruud Visser

BRUUD!® is een Nederlands merk dat is ontstaan vanuit de kunst- en belevingsarchitectuur, opgericht door beeldend kunstenaar Ruud Visser

Ruud Visser is in 1997 afgestudeerd aan kunstacademie St Joost in Breda. In de periode van 1997 tot en met 2005 heeft hij meegewerkt aan diverse kunstuitingen in binnen- en buitenland. Om zijn persoonlijke werken bij zich te kunnen houden, heeft hij zijn talenten weten toe te passen in andere kunstvormen.

Ongeveer 20 jaar geleden is hij op deze manier in de decor- en thematiseringswereld terecht gekomen. Hier heeft hij een voorliefde ontwikkeld voor het werken met beton en zich gespecialiseerd in de toepassing van beton. Hierdoor veranderde de koers van BRUUD!® naar een specialist op het gebied van ontwerp en uitvoering in de decoratieve toepassingen met beton.

Met een gedreven creatieve team hebben we in  2023 weer laten zien dat voorbij de verbeelding nog veel meer is!

Thermen Bussloo
BOERplay
Thermen Soesterberg
Sauna de Heuvelrug
Biesboschmuseumeiland
Eibe
GKB – groep
Diergaarde Blijdorp
Wildlands Emmen
Tropical Island – Berlijn
Boskalis
GM Décor
Ouwehands dierenpark
Tommy Hilfiger
BNN
Artis
Walibi
Levende kunst
Van Heeswijk Decor
Acacia Robinia
Center parcs
Monkey Town
Bogaart Betonpompen
Uit Holland
Bedeko
4 mei comite Tilburg
CiST
Atelier Gort
Diesel
Kurenpolder
Kids Wonderland
Pharmachemie
Motorola
LiptonIce
O’Neill
Dommelsch
Carré
Hortifair
Stichting Monkeybusiness
Bates noy just film
Camel
Discotheek de Boerderij
Hogeschool Organisatieintroductie Enschede
Nemo
Praxis
Rabobank
Ahold
TMF game awards
V&D
Discotheek de Ster