Skip to content Skip to footer

De uitvoering van het project is altijd uniek en wordt aangepast aan de wensen van de klant.

BRUUD is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het gebruik van beton in de vorm van sculpturen en afwerkingstoepassingen. Hierbij moet o.a. gedacht worden aan rotsformaties, beelden, kunstuitingen en wandafwerkingen. Van ontwerp tot uitvoering.

Wandafwerking op maat

Op diverse locatie in binnen- en buitenland zijn werken van BRUUD terug te vinden in leisureparken, dierentuinen, wellness centra en musea. Maar ook de private sector met specifieke wensen weet zijn weg naar BRUUD te vinden voor toepassingen voor binnen- en buitenshuis.

Ruud Visser

De man achter BRUUD is beeldend kunstenaar Ruud Visser. Ruud is een kunstenaar in hart en nieren. Zijn kunstwerken worden vanuit de ziel geboren, waardoor het zijn ‘kindjes’ zijn geworden. Om zijn persoonlijke werken bij zich te kunnen houden, heeft hij zijn talenten weten toe te passen in andere kunstvormen.

Ongeveer 20 jaar geleden is hij op deze manier in de decor- en thematiseringswereld terecht gekomen. Hier heeft hij een voorliefde ontwikkeld voor het werken met beton en zich gespecialiseerd in de toepassing van beton voor het realiseren van sculpturen en afwerkingsmogelijkheden. Hierbij moet o.a. gedacht worden aan rotsformaties, beelden, kunstuitingen en wandafwerkingen. Al zijn creativiteit kan Ruud hier in kwijt, van ontwerp tot en met uitvoering. Samen met een team van gedreven creatieve vaklieden weet hij iedere keer weer iets moois neer te zetten.

Thermen Bussloo
BOERplay
Thermen Soesterberg
Sauna de Heuvelrug
Biesboschmuseumeiland
Eibe
GKB – groep
Diergaarde Blijdorp
Wildlands Emmen
Tropical Island – Berlijn
Boskalis
GM Décor
Ouwehands dierenpark
Tommy Hilfiger
BNN
Artis
Walibi
Levende kunst
Van Heeswijk Decor
Acacia Robinia
Center parcs
Monkey Town
Bogaart Betonpompen
Uit Holland
Bedeko
4 mei comite Tilburg
CiST
Atelier Gort
Diesel
Kurenpolder
Kids Wonderland
Pharmachemie
Motorola
LiptonIce
O’Neill
Dommelsch
Carré
Hortifair
Stichting Monkeybusiness
Bates noy just film
Camel
Discotheek de Boerderij
Hogeschool Organisatieintroductie Enschede
Nemo
Praxis
Rabobank
Ahold
TMF game awards
V&D
Discotheek de Ster