Skip to content Skip to footer

Onderhoud en reparatie

Beton onderhoud, renovatie en bescherming

Beton is naast een product uit de bouwwereld een geweldig materiaal om te gebruiken voor decoratieve toepassingen. Ondanks de bijzondere kwaliteit en bestendigheid kunnen er altijd schades ontstaan door inwerking van verschillende factoren, zodat beton onderhoud, renovatie en bescherming noodzakelijk zijn. BRUUD heeft de expertise in huis om onder andere een esthetische beschadigingen aan decoratieve toepassingen te repareren, te beschermen en te kleuren en decoreren.

Schade aan decoratieve betontoepassingen?

Decoratieve betontoepassingen worden vaker blootgesteld aan o.a. chloren, zouten en reinigingsmiddelen. Weersinvloeden kunnen meer sporen achter laten omdat de oppervlakte niet altijd recht en glad is afgewerkt. Wat wij ook veel tegenkomen zijn slijtages van de decoratieve oppervlakte laag door regelmatig aanraking met handen of schoonmaaktechnieken.

Esthetisch onderhoud

Het is vaak wenselijk om het esthetische onderhoud tijdig uit te voeren om te voorkomen dat de ‘open’ oppervlak laag de decoratieve afwerking niet verder beschadigd. Maar uiteraard ook om de waarde van de decoratieve uitstraling hoog te houden.

Ervaring met onderhoudswerkzaamheden

Of het nu gaat om decoratieve onderhoudswerkzaamheden in de Leisure of esthetische afwerkingen in de bouwwereld, BRUUD heeft ervaring in de esthetische afwerking van betonrenovatie en conservering.

Heb je ook een onderhoudsvraag? Neem contact met ons op!